Növények

Tételek # 
1 Gombakalauz
Az oldalon olvashatsz ehető gombákról,mérgező gombákról, gyógyító hatású gombákról. Felhívom figyelmedet a gombatárolás, és gombagyűjtés szabályaira. Az oldalon vendégkönyv is van ide várom kommentjeidet. Ha ismersz fínom gombás ételeket, szívesen fogadom annak receptjét is.
2 Palánta
Átlagon felüli minőségű tápkockás, cserepes és tálcás zöldség palánta eladó. Kínálatunkban többféle paprika, paradicsom, zeller , padlizsán palánta szerepel. Palántáinkat a legjobb magyar és nyugat-európai cégek magvainak a felhasználásával állítjuk elő. Próbálja ki! Nem fog csalódni.
3 KERTEM-nyugalma
Pihenj meg kicsit.
Kert bemutatása mellett .. szívhez szóló, számomra kedves verseket, idézeteket, szép történeteket gyűjtöttem össze.
4 karácsonyi kaktusz
Sokféle hasznos és részletes olvasnivaló a karácsonyi kaktuszokról, gondozásról, virágzásról,sok szép saját készítésű fotóval.
5 húsvéti kaktusz
Sokféle hasznos tanács a növények gondozásához, szaporításához, a virágzáshoz, szép fotókkal illusztrálva.
6 Kertvarázs magazin
Kertvarázs online kertészeti és életmód magazin
Napi kiadású online kertészeti magazin, kertészkedés, dísznövények, virágok, gondozása ültetése.
Ha ön is szeret kertészkedni vagy szobanövényeket gondozni látogasson el hozzánk.
Napi cikkek, heti hírlevél ingyenesen, fórum kép és videó tár.
7 Kontinentális zöldségek és gyümölcsök
Ez a fotóalbum bemutatja a világ összes kontinentális (mérsékelt égövi) zöldségét és gyümölcsét. A „Kontinentális zöldségek és gyümölcsök” album 8000 képet tartalmaz. Terjedelme 400 MB. Az albumban a zöldség-gyümölcsök nevei 32 nyelven kereshetők. Az egyes zöldségek és gyümölcsök szöveges leírása az "Egészségkímélő ételek ínyenceknek" című szakácskönyvemben, a receptek között található.