Fordítás

Tételek # 
1 Expert Fordítócsoport
Orosz, angol, cseh és szlovák fordítás megbízható fordítóktól, alacsony árakon. Szakterületek: jog, kereskedelem, pénzügy, banki levelezés, vámügy, logisztika, élelmiszeripar, mezőgazdaság, honlap fordítás.
2 Hungaro Fordító iroda
Professzionális fordítások 1991 óta
Munkánk során elengedhetetlennek tartjuk, hogy fordítóink az adott nyelvi terület kulturális és társadalmi viszonyait is alaposan ismerjék így elkerülhetőek a félrefordítások. A tökéletes eredményhez hasonlóképpen nélkülözhetetlen a szaknyelvi zsargon és ebből következően az adott szakterület tökéletes ismerete. Irodánk fordítói csapata 1991 óta dolgozik együtt, mind-mind külön szakterületre szakosodtak, így az általuk végzett szakfordítások minősége szakmai szempontból is garantált. Megrendelőnk kérésére minden fordítás végleges minőségét anyanyelvi lektorok biztosítják, szakterülettől függetlenül.
3 Hol található fordító? | Egy fordítás megrendelése!
Ha a feladat egy fordítás és nincs arra alkalmas fordító, talán itt kéznél lesz a keresett fordító.
A honlap szakmámhoz tartozik, célom vele az, hogy egy a kellemetlen meglepetésektől mentes adatbázis jöjjön létre (majd később nem csak) magyarországi fordítóirodákkal, fordítókkal, utóbbiak alatt főleg szakfordítók értendők.
4 Business Team Translations Fordítóiroda
Fordítóirodánk teljeskörű fordítási és tolmácsolási szolgáltatást kínál a nemzetközi üzleti világ, a multinacionális vállalatok és magánemberek számára egyaránt. Az Európai Unió több országában végzünk fordítási és tolmácsolási projekteket. Szakképzett, anyanyelvi fordítóink, tolmácsaink és lektoraink behálózzák az egész világot.