Táplálkozás, élelmiszerek

Tételek # 
1 Egészséges étrend
Flavin7, Flavin immunerősítés, gyulladáscsökkentés. Kizárólag természetes anyagok. Antioxidáns és szabadgyök befogadó hatás. Asztma illetve allergia ellenes hatás
Májvédő funkció.
2 G-Coffee - Egészséges kávé
Oldalam célja, hogy mindenki megismerje az egészséges Ganoderma tartalmú kávét, és egy kis betekintést kapjon az általa kínált üzleti lehetőségről, online hálózatépítésről. Egyik kezünkben a világ egyik leghatékonyabb gyógynövénye másikban pedig a világ 2. legnagyobb üzlete.
3 Életerőoldal
Természetes alapanyagokkal a jó közérzetért!
4 Flavin7 mintabolt - webáruház
Élelmiszerek.
Flavin7 mintabolt Tatabányán!
Termékeinket javasoljuk a betegségben legyengült szervezet erősítésére is, mivel kiváló immunerősítő hatása van. Alkalmas daganatos betegeknek, hagyományos kezelések kiegészítéseként a kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére. Idős korban megelőzhető vele a cukorbetegség és a trombózis kialakulása. Sportolóknál alkalmas a teljesítőképesség növelésére anélkül, hogy doppingoló hatást fejtene ki.
5 Padlizsán és brokkoli
Paradicsom és paprika különlegességek, padlizsán, brokkoli, lila,vörös,fehér hagyma, fokhagyma, uborka és még sok egyéb friss zöldség-közvetlenül a Termelőtől. Önnek sem mindegy, hogy mire költi a pénzét. Értéktelen, gyenge minőségű, ismeretlen eredetű zöldségekre ne pazaroljon! Válassza a minőséget. Ebben tudunk Önnek segíteni!