Ajándék, ajándékötletek

Tételek # 
1 Ajándékozzon egészséget!
Ajándékozzon egészséget!
48 órán belül házhoz szállítjuk a kívánt terméket lehetőség van ajándékutalványra is. Nézzen be hozzánk kollégánk mindenbe segít.
2 Egyiptomi Díszek
Egyiptomi szobrok, lámpák, asztalok, anubiszok, fáraók, szfinx macskák és más kiegészítők online kiskereskedelmi értékesítésével foglalkozik cégünk. Termékeink kínálatát folyamatosan bővítjük. Nagykereskedelmi központunk címe: 2100 Gödöllő, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 15.
3 Ezoterikus érdekességek
Ezoterikus érdekességekről olvashatsz az oldalon. Megtudhatod mi is a kínai szerencsesüti, hogyan alakult ki a kínai asztrológia és jóslás, és persze a tarotkártyáról sem feledkeztem meg. Választ kapsz arra is, vajon tényleg bolygó-e a Plútó?
4 Egyedi ajándék és ékszer Webáruház - Tiffany-Art
Saját tervezésű, kézműves, kis szériás és egyedi Tiffany dísz és ajándéktárgyak, és olvasztott üvegékszerek különleges, minőségi üvegből. egyedi elképzeléseket, rövid határidővel, szívesen megvalósítok.
5 SzületésLap ajándékbolt
2009-ben beindítottuk az ajándékboltunkat dinamikusan bővülő termékkínálattal. Nézzetek körül!
6 Jegygyűrű, eljegyzési gyűrű
Széles, valódi drágakőválasztékkal, különleges, egyedi drágaköves ékszerekkel, karikagyűrűkkel, jegygyűrűkkel várjuk kedves Ügyfeleinket ékszergalériánkban.
7 Egyedi ajándékok
Ajándékozza meg ismerőseit egyedi ajándékokkal, dísztárgyakkal! Saját tervezésű és készítésű csont és fa faragások, kovácsolt pengék - tőrök, vadászkések, kardok - főleg magyar történelmi és vadászmotívumokkal díszítve.
Egyedi elképzelés, vagy akár fénykép alapján is! A galériában eddig elkészült munkáimat láthatja.
8 Kulcstartó, fényképes és reklám kulcstartó
Szinte már retro terméknek számít a jól ismert műanyag kulcstartó. Az alaptestet három típus méretben gyártjuk a hosszú évek alatt kialakult igények szerint.
A leginkább keresett méret a 45*35mm fénykép mérettel rendelkező alaptest, de folyamatos megrendelőink vannak mind a kisebb 36*24mm-es és a csepp alakú, átmérő 35mm-es alaptestre.
A kulcstartó készítés egyik legfontosabb eleme az alkalomnak megfelelő lánc kiválasztása. Egy impozánsabb rendezvényre a fonott láncot ajánljuk kedvező ár mellett megrendelőinknek, míg az alaplánc a turizmusban eladott kulcstartók nélkülözhetetlen és kizárólagos kellékévé vált. Mind két lánc típust azonos áron tudjuk szállítani bármilyen darabszám esetén.
A reklám kulcstartó (45*35) mára már fogalom lett, az egyik legkeresettebb szóró ajándékok közé tartozik, ezt főleg az igen kedvező árral sikerült elérni. Ennél a terméknél az alaptestet csak karikával szereljük. A termék könnyű, praktikus, és fényképpel szerelve is jól eladható. A nagy példányszámú kulcstartó gyártás ennél a terméknél kezdődik.
9 Hűtőmágnes, fényképes és reklám hűtőmágnes
Termékünk kétféle vastagságban rendelhető: 0.33mm és 0.43mm, mely a nyomdai eljárástól és darabszámtól függő lehet. Opcionálisan rendelhető: adott formára stancolás, sarok kerekítés, illetve fényes védő fóliázás.
Hűtőmágnes közvetlen mágnesfólián? IGEN. Az alapanyagot közvetlenül nyomtatjuk, így jelentős ár különbséget érünk el más technológiákkal szemben.
A védőfólia opciós tényező, a termék e nélkül is tökéletes, időtálló.
Egyedülálló módon nálunk a mágnes felőli oldal is rendelkezhet kreatívüzenettel, a hűtőmágnes készítés legmagasabb tudománya.
10 Rábaközi Hagyományőrző Egyesület
Megjegyzés: történelem kategóriába kellene tenni, ezért csak az első kategóriába tettem, a fenti oldalon nincs link, hanem ide tettem őket: http://www.ezmegaz.ath.cx
leírás:
Fő célunk: megismertetni a XXI. század emberével a honfoglalás kori magyarok életmódját, kultúrájukat, a népi szokásokat, és a Honfoglalást. Célunk a hagyományok továbbadása, és a hagyományőrzés.
11 Intim webáruház, nőknek és férfiaknak
100% diszkréció, minőségi kínálat, termékek minden mennyiségben. Lepje meg magát vagy párját esetleg jóbarátját. Engedjen a fantiázájának és élje meg azokat. Nálunk mindent megtalál hozzá.