Állásajánlat

Tételek # 
1 Internetes otthoni munkalehetőség
Építsd ki a saját munkahelyed a saját otthonodban! Ez a munkahely csak akkor szűnik meg, ha te akarod. Új lehetőség, új internetes szakma vár rád.
Értesz a számítógéphez?
Nap mint nap használod az internetet?
Akkor minden feltétel adott ahhoz, hogy megtanulj új módon jövedelemhez jutni.
2 Online munka otthonunkból
Arra törekszünk, hogy minél több emberrel ismertessük meg ezt a lehetőséget, és aki úgy érzi, hogy dolgozni szeretne ebben a fantasztikus csapatban, csatlakozik hozzánk.
3 Internetes otthoni munka
Amikor rátaláltam erre a lehetőségre az interneten, nagyon megtetszett. Ez a munka rettentően sok új ismerettel gazdagít engem nap, mint nap, és közben gyarapodik a pénztárcám is. Szuper cég és szuper csapat segíti a munkámat. Itthon, kötetlen időbeosztással dolgozom, de mégsem vagyok egyedül.
További ingyenes információkért iratkozz fel az alábbi feliratkozó mezőben!
4 Új lehetőség-új élet
Ez egy új lehetőség.Részletek az oldalon!
5 Külföldi munka
Külföldi munka mindenkinek az EUWORK-kel!
Cégünk azzal a céllal alakult három évvel ezelőtt, hogy külföldi munkát közvetítsen mindazok számára, akik külföldön szeretnének hivatalos keretek között dolgozni és ezzel későbbi életüket anyagilag megalapozni, illetve nyelvtudásukat szeretnék elmélyíteni, aktívvá tenni. Sikerünk záloga a személyes interjú, a széleskörű tájékoztatás és a külföldi tapasztalatokkal is rendelkező munkatársaink szaktudása. Több mint kétezer, külföldön sikeresen elhelyezett ügyfelünk tanúsíthatja: Ha külföldi munka, akkor EUWORK!
6 Jövedelem
Keress pénz az internet segítségével. Egy teljes egészében automatizált rendszer tagja lehetsz. Itt egy folyamatos és egyre növekvő jövedelmed lehet ha kihasználod.
7 Fizetés kiegészítés másodállásból
Saját image építése, saját honlappal (w.sajat.ws ), ha jónak találod, ajánlod a barátaidnak. Ingyenesen kipróbálható, profi honlapkészítő varázslóval. Kapsz mellé 10 saját email-t (info*sajat.ws).
Lehetőségnek sem utolsó!
8 Kristó Mária
Pénzünk vásárló értéke napról-napra csökken.
Egyre értéktelenebbé váló papír pénzünket,
váltsuk fel a jövő fizető eszközével. MOST!
Gondoskodjunk a jövőnkről válság idején is.
Hogyan őrizd meg pénzed vásárló értékét?
Íme a megoldás!
9 Az MLM új generációja
Nem kell hónapról hónapra gyűjtened a forgalmadat! Nem kell eladnod, mert ezt elvégzi a rendszer helyetted. Itt minden az interneten zajlik! Neked az a dolgod, hogy az interneten megtanuld a magad üzletének irányítását. Részletes tájékoztatóért iratkozz fel a linken, hogy tudjak neked meghívót küldeni egy webes prezentációra!
10 Internetes pénzkereset, online jövedelem
A tkereset.info olyan internetes pénzkeresési lehetőséggel ismertet meg, mely a mai távmunka, otthoni online kereset egyszerű, és könnyű megvalósítását mutatja be. Olyan ptc oldalakkal ismertet meg melyekkel kiegészítő vagy fix passzív kereset érhető el.
11 INTERNETES MUNKA
Szeretnék egy olyan folyamatos internetes munkalehetőséget ajánlani, amit némi idő ráfordítással bárki végezhet. Nagyon sokáig keresgéltem magam is a távmunka, online munkalehetőségek között, mire rátaláltam a PTC-re és azt tapasztaltam, hogy biztos pénzkereset, melyet bátran ajánlok mindenkinek.
12 Hogyan lehet otthoni munka révén pénzt keresni?
Hihetetlen, de igaz: Ingyenesen letölthető teljes körű leírás a sikeres internetüzlet-építéshez, otthoni munka befektetésével pénzt keresni, piramis és mindenféle erkölcstelen ajánlatok nélkül.
Az oldal a szükséges válaszom a külföldi oldalakon mér régóta ismert, és most magyar nyelven is érkezett internetes "üzleteladásra". Még nagyon az elején tartok, a könyvet a visszajelzések alapján át fogom dolgozni, a szükséges lektorálást is végeztetem, hogy a (persze ingyenes) "végtermék" valóban mindenki számára hasznosítható illetve megvalósítható legyen. Egy-egy kérdés megválaszolásával szívesen állok rendelkezésre, mivel ez nekem is segítség ahhoz, hogy megtudjam, mit és hol kell még javítanom. Első megnézésre a honlap olyannak tűnik, mint a többiek, érdemes tehát másodszor is odanézni.
13 Sikeres önéletrajz a munkáért!
Miért bukik meg az önéletrajzok 96%-a az első percben!? Napjainkban, annyi hazugságon alapuló önéletrajzot kapnak a munkaadók, hogy emiatt rendkívül bizalmatlanok lettek az önéletrajzok szempontjából. Mi miatt történik mindez? Nálunk megtudhatod!
14 Külföldi munka
Amennyiben érdekli a külföldi munka vagy csak ki szeretné próbálni magát más országokban látogasson el cégünkhöz. Angliában, Írországban és Skóciában egyaránt tudunk munkalehetőséget biztosítani. Ha nincs szakmája akkor sem kell elkeserednie betanított munkát is vállalhat. Bővebb információkat a külföldi munkáról a nyílt napjainkon kaphat.
15 Álláshirdetés feladás
Ingyenes álláshirdetésfeladás munkát keresőknek és állást, munkalehetőséget kínálóknak egyaránt. Fejvadász cégeknek külön partneri megjelenést biztosít weboldalunk. Ehhez mindössze annyit kell tenniük az állásközvetítő vállalkozásoknak, hogy partneri szándékukat emailben jelzik, és legalább egy álláshirdetést feladnak weboldalunkon.