Biztosítás

Tételek # 
1 Online biztosítás kötés - kötelező biztosítás, CASCO ...
Kötelező biztosítás díjszámítás gyorsan a kötelező biztosítási kalkulátorunkkal. Kényelmes, online kötelező biztosítás kötés akár 30% kedvezménnyel.
2 Magánnyugdíjpénztár egyszerűen, gyorsan, Online
A Magánnyugdíjpénztáram.hu Magyarország legtartalmasabb, és legdinamikusabban fejlődő magánnyugdíj-pénztári oldala.
3 Kötelező biztosítás kalkulátor
Számolja ki velünk a kötelező biztosítás szerződésének díját és kösse meg e legolcsóbb szerződést online. A kötelező biztosítás kalkulátor az összes biztosító árajánlatával számol.
4 Lakásbiztosítás kalkulátor
Érdemes évente a forduló előtt újra számolni a lakásbiztosításunkat, hogy a kötvényünkben mindig az aktualizált állapot legyen, mivel a biztosító csak azt fizeti ki, amiről tud! Ehhez nyújt segítséget, a lakásbiztosítás kalkulátor.
5 Utasbiztosítás kalkulátor
Uniós országba sem érdemes utazni biztosítás nélkül, a magas kórházi önrész miatt. Utasbiztosítás kalkulátorunkkal az árakat és a szolgáltatásokat tudják összehasonlítani.
6 Kötelező biztosítás kalkulátor
Kötelező biztosítás díj kalkulátor segítségével, az összes biztosító ajánlatát kínáljuk. A jelentős, esetenként 15%-os Online kedvezményen túl, további 70 féle kedvezményt kínálnak a biztosítók. Halasztott díjfizetés esetében, a kgfb kötését követő naptól van fedezetben, amikor is a biztosítónak, 60 napja van az ajánlat kötvényesítésére. A díj mértékén túl fontos, hogy a biztosító háttere is stabil legyen, ami nem csak a kárrendezésben számít, hanem egy esetleges csőd esetén is. Ezt 2010-től törvényileg szabályozzák. További, 2010-11. évi jogi szabályozáson túl, minden kgfb-t érintő hírt elolvashat a portálunkon. CASCO és kötelező biztosítás együtt kötése esetén, további jelentősnek mondható, 20-30%-os kedvezményeket adnak a biztosítók, melyek tovább csökkentik, az amúgy is nyomott díjakat. Számos 2010. évet érintő kötelező biztosításszabályozáson túl, 2011-ben is várható módosítás, amely a gépjármű hengerűrtartalma helyett, a teljesítmény veszi alapul.
7 Casco biztosítás kalkulátor
Casco biztosítás díj kalkulátor segítségével, mára nem csak full casco biztosítások köthetők, hanem speciális, csak törésre, lopásra, totálkárra és szélvédő kárra is. Ez jelentős díj csökkenést eredményezett néhány éve a piacon, amely a casco biztosítással rendelkezők körét is szélesítette. Sok, garázzsal nem rendelkező gépjármű tulajdonos köt lopás casco biztosítást a nagyvárosokban, mivel a kis és közép kategóriás gépjárművek pár ezer forintos díjtételei csábítóak, a lopási statisztikákat évek óta vezető autók tulajdonosaiknak. A casco biztosítás mellé, érdemes elgondolkodni, hogy szükséges-e vételár biztosítást kötni, mivel a 4-5 éves autók, új árukhoz képest már csak a felét érik. A csak casco biztosítással rendelkezők, az eurotax alapján, csupán ezt a töredék, pillanatnyi értéket kapják, míg a vételár biztosítással rendelkezők, a teljes vételárat kapják kézhez.
8 Utasbiztosítás kalkulátor
Utasbiztosítás díj kalkulátor segítségével, öt biztosító, több mint húsz terméke közül választhat. Fontos, hogy a döntés előtt, a termékek szolgáltatási szintjét ellenőrizzük, hogy biztos megfelel-e az elvárásainknak. Az utasbiztosítási termék kiválasztása után, a bankkártyás fizetési mód kiválasztásával, és sikeres használatával, az utasbiztosítási kötvényét, azonnal megtalálja az e-mail fiókjában, vagy a saját mappa oldalunkon. Amennyiben kéri, a telefonjára is elküldjük az utasbiztosítási kötvényének adatait, melyek önmagukban elegendőek a szolgáltatás igénybevételére. Oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk, nem csak a törvényi szabályozás kérdéseiről, hanem az aktuális hírekről is. Sport biztosítás esetében rendkívül fontos, hogy a nyugati országokban, ha balesetet okozunk, fájdalomdíjat is kell fizetni, a felszerelés megrongálódása, a munkából való kiesés mértékétől függően.
9 Lakásbiztosítás kalkulátor
Lakásbiztosítás díj kalkulátor segítségével, néhány perc alatt megtudhatja, ingatlanának biztosítási díját. Fontos, hogy a lakásbiztosítással rendelkezők is, évről évre újra számolják a biztosításukat. Egy részről, a biztosítók folyamatosan kedvezményeket adnak az újonnan belépőknek, így akár tízezreket is lehet spórolni évente, másrészről pedig az évekkel ezelőtt kötött lakásbiztosításra, már nem biztos, hogy káreseménykor fizet a biztosító. Ez akkor szokott bekövetkezni, amikor egy ingatlan, vagy az ingóságban érték növekedés van. Például tetőtér beépítéskor, elektronikai eszközök, melyekről a biztosítót elfelejtettük értesíteni. Természetesen a biztosítók, csak azt fogják kifizetni, ami a kötvényben szerepel. A vagyongyarapodást tehát, mindenképp érdemes jelezni a biztosítónak, ha azt akarjuk, hogy fizessen. A díjnövekedésben ezek rendszerint nem okoznak nagy változást. Szerződéskötéskor mindenképpen az átlagos újjáépítési összeg megjelölését ajánljuk.
10 Adómentes juttatások!
Egy modern befektetési lehetőség a magyarországi nagyközönségnek, amellyel a jelenlegi hosszú távú megtakarításokat olyan modern irányokba tereljük, amelyek a teljesítmény és az adózás szempontjából is nagyon hatékonyak.