Oktatás, iskola, tanfolyam, Nyelvoktatás

Tételek # 
1 RUANDER Oktatóközpont --- Informatika tanfolyam - OKJ tanfolyam
Folyamatosan induló tanfolyamok, szakképzések. Figyelje kedvezményeinket! - Államilag elsimert OKJ képzés - Akkreditált, Okleveles oktatás - Akkreditált ...
2 Önismeret egyéni utakon
A saját életünk kérdéseire, a saját válaszaink adhatnak megoldást. A válaszok felismerése megtanulható.
Előadások, tréningek, tanfolyamok, egyéni terápiák.
3 ZsKF-es jegyzetek - Dettke weboldala
ZsKF-es jegyzetek, segédanyagok, puskák, továbbtanulási segítség.
Ha a Zsigmond Király Főiskolán tanulsz, nézz be! Ha a ZsKF-en tanultál, és még nem
volt elég, találsz néhány tippet a továbbtanulással kapcsolatban.
4 Avatar önismereti tanfolyam
Az Avatar egy 9 napos erőteljes és intenzív, gyakorlatorientált képességfejlesztő és önépítő tanfolyam, mely egyensúlyban ötvözi az NLP-t, a spirituális tanokat és a nyugati személyiségfejlesztő programokat.
5 Hatékony angol nyelviskola
Tanuljon angolul az interneten, a saját időbeosztásásban.
6 Matek gyakorló feladatlapok, levelező verseny
kompetenciafejlesztő feladatlapok; matematikai levelező verseny
7 Bűvésztrükkök.com
Tanulj bűvésztrükköket!! Bűvésztrükkök korlátlan mennyiségben, melyek könnyedén elsajátíthatók az oktatóvideók segítségével.
8 ORSA -Oktatás, vizsgáztatás, szakértés, szaktanácsadás
Cégünket az ORSA Oktatási kereskedelmi és Szolgáltató Betéti társaságot 1992-ben alapítottuk. Cégünk fő tevékenysége az iskolarendszeren kívüli felnőttoktatás és az anyagmozgató gépekkel kapcsolatos szakértői munka mely tevékenységeket a társaság megalapítása óta folyamatosan végzünk. Az alapítók szándéka, szakmai felkészültsége, szakmai előélete alapján kezdettől fogva műszaki téren tevékenykedünk.
Képzéseink két fő elemre bonthatók:

Építő és anyagmozgatógép kezelők oktatása és vizsgáztatása
Kisgépkezelők képzése
Ezeken, a képzéseken kívül emelő és anyagmozgatógépek időszakos vizsgálatával és műszaki szakértéssel foglalkozunk.
9 Letölthető kreszprogram
Kresz olcsón gyorsan az internetről. Töltsd le most!
10 Rajzok világa
Elsődlegesen fekete-fehér rajzokat tartalmaz színező, kifestő, grafikák, egyéb minták, segédanyagok kisiskolásoknak.
Ezenfelül lehetőséget ad művészeknek, hogy névvel bemutathatják színes és fekete-fehér rajzaikat. Az oldalon még található online színező, játék, fórum, képeslapküldő és néhány érdekes színes kép is.
11 Jobb agyféltekés rajztanfolyam XVI, XVIII. ker.
Szeretnél rajzolni tudni, de úgy érzed ügyetlen vagy? Jelenleg csak pálcikaembereket tudsz rajzolni? Hidd el rajzolni mindenki tud, csak a technikát kell elsajátítani hozzá.

4 napos intenzív rajztanfolyamokat indítunk a XVI. kerület Jókai Udvarban és a XVIII. Gloriett lakótelepen a TV2 Napló című műsorában is bemutatott Dr. Betty Edwards módszerével.

Megtanulod részleteiben látni a képet, a fény-árnyék hatásokat, az arányokat, a negatív tereket, a vonalak egymáshoz való viszonyát és a 4. nap végén olyan rajzot fogsz tudni készíteni, amit addig elképzelni sem tudtál magadról.
12 Tanulj Meg Gyorsan Gépelni
A Billentyűkalauz gépírásoktató segítségével játszva tanulhatsz meg tíz ujjal gépelni. Próbáld ki minden kötelezettség nélkül teljesen ingyen!
13 Online Angol nyelvtanulás
Angolul tudni kell, de megtanulni nem is olyan könnyű.. Ha már Ön is vett részt valamely nyelviskola gyakran sokat ígérő és intenzívnek hirdetett tanfolyamán, Ön is tudja, hogy gyakran a tanfolyamok másról sem szólnak, minthogy az oktató kiadja a sokszor teljesíthetetlen mennyiségű házi feladatot, majd megpróbálja számon kérni azt. Sokszor úgyérzi az ember, hogy a havi 30-40ezres tandíjat azért fizeti ki, hogy nyüstöljék, és ha nem tanul eleget otthon, hogy felkészüljön a számonkérésekre, az órákon már csak a hiányos tudásával szembesül. Ha pedig bírja az iramot akkor jogos a kérdés, mennyiben köszönhető ez az Ön szorgalmának, és mennyiben az órai munkának??
14 Innováció a felnőttképzésben, E-learning
Innováció a felnőttképzésben
E-learning, az informatikai és kommunikációs technológiák alkalmazása a felnőttoktatásban
A szakdolgozat teljes anyaga elérhető az oldalon, megfelelő hivatkozással idézhető.
15 Angol nyelvoktatás
Angol nyelvoktatás és nyelvvizsgára felkészítés rugalmas időbeosztásban. Az online angol órákat egyetemet végzett és Angliában is tanult angol nyelvtanárnő tartja. A nyelvtanulást ingyenes tesztfelmérés előzi meg. Ezt követi a tanuló nyelvtudás szintjének szóbeli felmérése. Változatos tananyag és kellemes légkörű angol órák biztosítják a megfelelő szintű angol nyelvtudás elérését.
16 Driving School
Calm driving school is a friendly, patient, professional driving school owned and operated by Anne and Joe. Two of the most patient and understanding instructors around. If you want to learn to drive or pass your Driving Test or help with your Theory Test, we are here to help. Nervous before your test? We are here to CALM you down. All areas covered, Dublin North and South. Driving is a lifeskill. Our experienced ADI qualaified driving instructors will guide you along the way.