Webtárhely, domain

Tételek # 
1 DotRoll domain registration
DotRoll domain registration, email and web hosting.
2 Webtárhely, tárhely
Webtárhely, domain, tárhely neked! Amennyiben nem szeretnél egy multi 100 lépcsős telefonos rendszerében bolyongani, ha egy kis emberközeli cégnél szeretnél domain-t, webtárhelet, tárhelyet bérelni, ahol meghallgatják problémáid és megoldást is keresnek rá, a Gyümölcstárhely a te választásod! Legyen szó akár egy kis pároldalas honlapodról, vagy nagy látogatottságú portálról, mi szeretettel várunk mindenkit. Hidd el mi ismerjük a szakma minden csínját-bínját, ha minket választasz nem fogsz csalódni. Ne feled, ha webtárhely, domain, tárhely, akkor Gyümölcstárhely.hu!
3 A Nincsen otthona
Ha szeretne egy *.nincsen végződésű domain nevet és a hozzá tartozó e-mail címet
használni keresse fel ügyfélszolgálatunkat: ihinet és igényeljen hosting csomagot.
Weboldala lehet a: http://penzem.nincsen.hu, http://autom.nincsen.hu, illetve pl.
e-mail cím valami@penzem.nincsen.hu Csak a fantáziája szab határt az ötleteknek!
4 Weboldal készítés, weblap készítés, honlap készítés
Cégünk weboldal készítéssel foglalkozik. Az leendő ügyfeleink részére díjmentes konzultációt biztosítunk, ahol közösen megbeszéljük a készülő weboldal arculatát, struktúráját, és a leendő weblap működési paramétereit. A felmért igényeket követően, részletes árajánlatot készítünk mely kategorikusan áttekinthető képet nyújt megrendelőnk részére a weboldal készítés várható költségeiről, legyen szó akár websablon, vagy egyedi honlap készítés, weboldalkészítés tervezetről.
Egy vállalkozás weboldalának az egyik alapkövetelménye, hogy minden esetben a legfrissebb és legaktuálisabb eseményeket, termékeket, akciókat mutassa be a weblap látogatói számára. Egy „elhanyagolt”, nem megfelelően frissített honlap komoly, nem elhanyagolható kellemetlenségeket, károkat okozhat, a világhálón bemutatkozó vállalkozás számára.
Weboldala legyen mindig naprakész!
Weboldal készítés esetén biztosítjuk a weblap karbantartási szolgáltatásunkat ügyfeleinknek számára.
5 Tárhely, webtárhely, domain - MAXER Hosting
Minőségi, gyors, olcsó tárhely és domain regisztráció a MAXER-től már 7 éve. Több ezer ügyfelünk elégedett szolgáltatásunkkal.
Testreszabható php beállításoknak köszönhetően kiválóan alkalmasak tárhelyeink wordpress, joomla, drupal rendszerek futtatására. Mindig a legfrissebb stabil php 5 működik szervereinken. Rendszeres adatmentésünk révén az adatvesztés gyakorlatilag kizárható.