Kertépítés

Tételek # 
1 Kertépítés, kerttervezés - természetességre törekszünk
Kertépítés, kerttervezés a hasznos és szép kert érdekében. Segítségünkkel kertje szebb lesz mint valaha. Ingyenes kertfelmérés és garancia.
2 Kerti dekorációk,díszkutak,hintaágyak,lakásdekorációk.
Weboldal leírása: Vállalkozásunk főként kerti fa berendezések készítésével foglalkozik, úgy mint díszkutak,hintaágyak,dísztalicskák,virágládák és egyéb kerti dekorációk. Készítünk fa háztartási eszközöket és lakás dekorációkat is.Célunk a minőség és az alacsony ár.
3 Kertgondozás A-Z-ig
Vállalunk közületeknek, önkormányzatoknak, cégeknek, társasházaknak, magánszemélyeknek teljes körű kertészeti munkákat :fűnyírás, fűszellőztetés, parlagfűirtás, gépi fűkaszálás, park és kertgondozás, sövénynyírás, zöld hulladék elszállítás, metszés, permetezés, bozótirtás, favágás, fakivágás elszállítással is, öntöző rendszerek javítása, karbantartása, professzionális gépparkkal.
4 Tófólia a legjobb áron
Tófólia, gyepszőnyeg a legjobb árakon. Rövid határidővel.
5 piacvezető öntözőrendszer
A világ piacvezető, professzionális öntözőrendszer a T-Markt Szakáruháznál! 1991 óta több mint 50.000 szép kert az öntöző által.

A TORO automata öntözőrendszere minden igényt kielégít,nincs többé kiégett, kiszáradt fű,nincs többé esténként hosszas locsolás.kényelmes megoldás és még nyaralása alatt is öntöz.
6 Kertépítés, térburkolás, öntözőrendszer telepítés, Budapest
Kertépítő tevékenységünket 10 éve kezdtük. Főbb foglalkozási köreinkbe tartozik a gyepszőnyegezés, térburkolás továbbá az öntözőrendszer telepítés. Az évek alatt sok tapasztalatot szerezvén, mára elmondhatjuk, hogy nem ismerünk lehetetlent. Egész Budapesten- és környékén igénybe vehetők szolgáltatásaink, melyről bővebben honlapunkon tájékozódhat. További tevékenységek:Kertépítés, öntözőrendszer telepítés, kerttervezés, kertfelmérés, tóépítés, támfalépítés, térburkolás, kerítésépítés, növényültetés, füvesítés, gyepszőnyegezés, kertfenntartás, gyomirtás, tereprendezés, földcsere, terméskőburkolat, kerti világítás, tipegő, kerti utak, sziklakert, tóépítés, kertfenntartás.
7 Esőmester Bt-öntöző, öntözőrendszerek, kertépítés, kerttervezés
Cégünket, az Esőmester Bt-t 2002-ben alapítottuk. Tevékenységünket automata öntözőrendszerek telepítésével kezdtük, amelyet már 1997 óta folytatjuk, majd a hazai igényeket megismerve terasz hűtés kivitelezésével bővítettük.
Célunk az elégedett ügyfél. Az automata öntözőrendszerek és a terasz hűtés telepítésekor egyaránt feladatunknak érezzük a minden szempontnak megfelelő rendszer kialakítását és a megrendelő egyedi igényeinek szem előtt tartását.
8 Esőmester Bt- öntözőrendszerek, kertépítés, kerttervezés
Az Esőmester Bt 2002 óta foglalkozik kertépítéssel, automata öntözőrendszerek, teraszhűtés telepítésével. A több éves tapasztalatunkkal kiválóan összehangoljuk a megrendelő egyedi igényeit a technikailag minden szempontnak megfelelő rendszer kialakításával.
Speciális szakmai képzettséggel rendelkező telepítésvezetőink eredményeinek köszönhetően, mint kiemelt minősítésű partner, a K-Rain és Orbit importőr cég, a Mineralholding Kft. ajánlásával dolgozunk.