Reklám

Tételek # 
1 Desire Reklám Stúdió
Desire Reklám Stúdió. Desire Reklám Stúdió honlapján! A Desire Stúdióban reklámtermékek gyártására saját műhelyt hoztunk létre.
2 BANNER REKLÁM
Banner reklámok és banner hirdetések gyüjtőhelye! Kedvező feltételek, folyamatosan növekvő látogatottság!
3 Mesterkell !
Kis és középvállalkozások ingyenes hírdetásei, szakmai bemutatkozása.
4 Krisz Torrent Site
Ismertető: Krisz torrent oldala gyere és csatlakozz egy jo oldalhoz! , filmek programok, zene, játék , Az oldalban található Rádió is amit tudsz hallgatni a keresgetés közben. van az oldalon szavazás is! A forumban bármilyen témát feldobhatsz , illetve segítséget is kérhetsz. Többfajta stílus közül is választhatsz. Barátokat szerzhetsz.
5 Coppia Vincente Rendezvény- és Reklámügynökség
Rendezvény és reklámügynökségünk vállal egyedi megrendeléseket, gyorsan, precízen, és elérhető árakon.
6 Kulcstartó, fényképes és reklám kulcstartó
Szinte már retro terméknek számít a jól ismert műanyag kulcstartó. Az alaptestet három típus méretben gyártjuk a hosszú évek alatt kialakult igények szerint.
A leginkább keresett méret a 45*35mm fénykép mérettel rendelkező alaptest, de folyamatos megrendelőink vannak mind a kisebb 36*24mm-es és a csepp alakú, átmérő 35mm-es alaptestre.
A kulcstartó készítés egyik legfontosabb eleme az alkalomnak megfelelő lánc kiválasztása. Egy impozánsabb rendezvényre a fonott láncot ajánljuk kedvező ár mellett megrendelőinknek, míg az alaplánc a turizmusban eladott kulcstartók nélkülözhetetlen és kizárólagos kellékévé vált. Mind két lánc típust azonos áron tudjuk szállítani bármilyen darabszám esetén.
A reklám kulcstartó (45*35) mára már fogalom lett, az egyik legkeresettebb szóró ajándékok közé tartozik, ezt főleg az igen kedvező árral sikerült elérni. Ennél a terméknél az alaptestet csak karikával szereljük. A termék könnyű, praktikus, és fényképpel szerelve is jól eladható. A nagy példányszámú kulcstartó gyártás ennél a terméknél kezdődik.
7 Hűtőmágnes, fényképes és reklám hűtőmágnes
Termékünk kétféle vastagságban rendelhető: 0.33mm és 0.43mm, mely a nyomdai eljárástól és darabszámtól függő lehet. Opcionálisan rendelhető: adott formára stancolás, sarok kerekítés, illetve fényes védő fóliázás.
Hűtőmágnes közvetlen mágnesfólián? IGEN. Az alapanyagot közvetlenül nyomtatjuk, így jelentős ár különbséget érünk el más technológiákkal szemben.
A védőfólia opciós tényező, a termék e nélkül is tökéletes, időtálló.
Egyedülálló módon nálunk a mágnes felőli oldal is rendelkezhet kreatívüzenettel, a hűtőmágnes készítés legmagasabb tudománya.
8 MediaGo.org - média, reklám, marketing csomópont.
A MediaGo.org egy független non-profit kommunikációval, reklámmal, médiával és médiumokkal foglalkozó szakmai portál, melynek célja, hogy a marketing, reklám, kommunikáció, média világa iránt érdeklődőknek és azoknak akik ezekben a szakmákban dolgoznak, minél több, érdekes, hasznos információt és ismeretet adjon át.